Tuin en Landschapsarchitectuur Aanleg en onderhoud van tuinen

Marc De Ronne

Tuinaanleg

Tuinaanleg & Tuinonderhoud

Met meer dan 30 jaar ervaring en tientallen succesvolle tuinprojecten is ook uw tuinaanleg in goede handen bij Tuinen De Ronne. Dit zowel voor beperkte stadstuintjes van pakweg 20 m2, gewone tuinen van enkele honderden m2 als voor hele grote projecten van enkele hectares. Dit inclusief aanleg van opritten, terrassen, vijvers, tuinpaden, enz...

Wij onderhouden de tuinen die we zelf ontworpen en aangelegd hebben. Dit op structurele basis; we komen geen gras afrijden, maar we scheren de hagen, verzorgen de snoei en voeren het noodzakelijke zomer- en winteronderhoud uit.


Landschapsarchitectuur

“De tuin is de ziel van het huis”

In een goed tuinontwerp komt alles op het juiste moment samen. De natuurlijke glooiing van het terrein, de inval van de zon, de natuurlijke licht- en schaduwpartijen, de uitstraling van de planten, bomen, hagen, heesters,… en de gebruikte bouwmaterialen dienen allen in harmonie te zijn. Het tuinontwerp is vaak aanvullend aan het werk van de architect. Zeker wanneer er ook opritten aangelegd moeten worden of regenputten voorzien, tuinverlichting, paadjes, terrassen, pergola's, … soms is er samenspraak met de architect vereist … én deskundige ervaring.

Marc De Ronne kan op dat vlak bogen op meer dan 20 jaar ervaring en honderden tevreden referenties. Een goede basiskennis is hierbij uiteraard van belang, maar ook de keuze van de bouwelementen speelt een belangrijke rol. Tuinen De Ronne kiest uitsluitend voor natuurlijke bouwmaterialen die duurzaam zijn en bovendien mooier worden met de tijd. Kasseistenen, baksteen, klinkers, arduin,… krijgen hun patine met de tijd en vergroeien harmonieus met uw tuin. De keuze van het toegepaste materiaal houdt uiteraard rekening met uw budget.


Bij vragen over tuinaanleg of landschapsarchitectuur kan u steeds bellen naar 0475 53 15 91 (gsm Marc) of mailen naar info@tuinenderonne.be