Koffiehuis en Verhuur Locatie

NIEUW                                                        Een authentieke hoeve, kan je huren voor het organiseren alle soorten van feestelijkheden, zowel voor particulieren als bedrijven. 

Aan de voet van de Vlaamse Ardennen, te midden van de weidse velden, ligt Hof Ter Rode Poorte in Kruishoutem. Wij noemen het terecht ... Het Paradijs op aarde. Het unieke kader leent zich tot het creëren van een feeërieke of mystieke sfeer en kan omgevormd worden volgens de wensen van elke gelegenheid.
Een deel van de hoeve herbergt onze stijlvolle bloemenzaak waar vakmanschap en creativiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Als landschapsarchitect besteedt mijn echtgenoot alle zorg aan wat de natuur ons te bieden heeft. Eenmaal je door de hoge rode smeedijzeren poorten binnenkomt, gaat een authentieke wereld voor je open. De kasseien leiden je naar onze halfopen gaanderij die één en al sfeer uitstraalt met aansluitend een terras met hoekjes tussen het groen om op ontdekking te gaan. Hof Ter Rode Poorte beschikt over een feestzaal en orangerie met een maximale capaciteit binnen van 50 zit plaatsen en 100 personen walking diner. Aanpalend aan de orangerie bevindt zich een tuin van een oase van groen. De locatie is vlot te bereiken en beschikt over een ruime aangelegde parking (met 30 staanplaatsen).
Schoonheid is niet in woorden te vatten... je moet het voelen met het hart en zien met eigen ogen. Daarom kijken wij ernaar uit u te mogen verwelkomen en rond te leiden.

 
 Ontbijt in "HOF TER RODE POORTE" ( Informeer op 093844063 voor ontbijt zondagen.)
 
Iedere 3 de zondag van de maand op reservatie
 
Glaasje bubbels om te starten
 
Vers fruitsap – koffie –thee-chocomelk-water
 
Croissant – pain chocolat- Brioche  
 
boter -Confituur -choco
 
Assortiment brood met:
 
·         Gekookte ham  
 
·         Bayonne hesp 
 
·         Assortiment kazen
 
·         Gerookte zalm 
 
·         Gemengde sla met mosterd vinaigrette
 
 
Yoghurt met aardbeienconfituur
 
Fruitsla met ananas/aardbei/meloen/appel/seizoenfruit
 
Hartenwafel of moelleuxtaart
 
Prijs 29.50€ (alles wordt aan tafel bediend) Is gereserveerd bij 15€ voorschot per persoon op rekeningnummer BE 65001784654496
met vermelding :naam-data -aantal personen.
 
Gelieve te reserveren op 09/384.40.63 of sms op 0476358618 of via mail    ( niet via Facebook).   Aantal plaatsen beperkt.